| .......................... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mikka Member
| Subiect: .......................... Lun Oct 26, 2009 4:23 am | |
| Stiam ca un anume var al meu era ingropat aici.. Citez: 'Daca tot esti acolo..ai face bine sa te duci si tu cu o lumanare'..Imi tot spunea mama..Si daca tot imi face placere sa ma plimb aiurea printre cruci,am hotarat sa ma duc. | |
|
| |
Deniss Active Member
| Subiect: Re: .......................... Mar Oct 27, 2009 1:21 am | |
| Cautam, cautam si tot cautam. Trebuia sa gasesc locul unde era ingropata bunica, azi era ziua ei si trebuia sa-i duc un buchet cu florile ei preferate. Aveam o relatie foarte speciala cu ea asa ca trebuia sa o vizitez mai mereu. | |
|
| |
Selena Gomez Admin
| Subiect: Re: .......................... Mar Oct 27, 2009 1:23 am | |
| Selena se plimba cu pasii mici prin cimitir uitandu0se cand in stanga cand in dreapta. Era foarte agitata , nu din cauza ca se afla intr-un cimitir.. doar ca asa se simtea atunci. Se aseza pe o piatra funerara uitandu-se in jur. | |
|
| |
Mikka Member
| Subiect: Re: .......................... Mar Oct 27, 2009 10:20 pm | |
| L-am observat pe Deniss mergand usor debusolat.. Cateva momente mai tarziu am vazut=o si pe Selena.. -Populat loc..Imi zic eu in soapta. Hei! Am strigat eu facandu-le cu mana. | |
|
| |
Deniss Active Member
| Subiect: Re: .......................... Mier Oct 28, 2009 1:13 am | |
| Am auzit vocea lui Mikka, care m-a inviorat pe moment. Am salutat-o gesticuland cu mana, apoi am continuat sa caut mormantul bunicii. | |
|
| |
Mikka Member
| Subiect: Re: .......................... Vin Oct 30, 2009 3:13 am | |
| M-am apropiat de baiat.. -Hei.. Ce faci pe aici? L-am intrebat eu destul de incet.. | |
|
| |
Deniss Active Member
| Subiect: Re: .......................... Dum Noi 01, 2009 5:46 pm | |
| -Hey...am spus ciufuliand-o usor pe cap... -Pey...azi e ziua bunicii, adica a fost i-am spus uitandu-ma imprejur. I-am cumparat florile preferate, doar ca acum nu ii gasesc morman-. Aha! Te-am gasit...am spus in soapta. | |
|
| |
Mikka Member
| Subiect: Re: .......................... Dum Noi 01, 2009 9:26 pm | |
| -Cam in aceeasi situatie sunt si eu.. i-am spus uitandu-ma in jos.. -Ah te-am gasit! Am tresarit putin dupa care l-am urmat.. -Asta e bunica ta? L-am intrebat eu aratand cu degetul spre o poza mica de pe cruce. | |
|
| |
Deniss Active Member
| Subiect: Re: .......................... Lun Noi 02, 2009 2:15 am | |
| -Mda...am spus asezand florile pe mormant si spunand rapid o rugaciune. Apoi am inceput sa chicotesc. -Bunicameu zicea ca era cea mai frumoasa pe timpul ei si ca agata baietii cat ai spune peste. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: .......................... | |
| |
|
| |
| .......................... | |
|