Burning Love
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Burning Love

Forum RPG

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

..........................

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Mikka
Member
Member
Mikka

Data de înscriere : 26/10/2009

.......................... Empty
MesajSubiect: ..........................   .......................... EmptyLun Oct 26, 2009 4:23 am

Stiam ca un anume var al meu era ingropat aici.. Citez:
'Daca tot esti acolo..ai face bine sa te duci si tu cu o lumanare'..Imi tot spunea mama..Si daca tot imi face placere sa ma plimb aiurea printre cruci,am hotarat sa ma duc.
Sus In jos
Deniss
Active Member
Active Member
Deniss

Varsta : 30

MesajSubiect: Re: ..........................   .......................... EmptyMar Oct 27, 2009 1:21 am

Cautam, cautam si tot cautam. Trebuia sa gasesc locul unde era ingropata bunica, azi era ziua ei si trebuia sa-i duc un buchet cu florile ei preferate. Aveam o relatie foarte speciala cu ea asa ca trebuia sa o vizitez mai mereu.
Sus In jos
Selena Gomez
Admin
Admin
Selena Gomez

Data de înscriere : 14/10/2009

MesajSubiect: Re: ..........................   .......................... EmptyMar Oct 27, 2009 1:23 am

Selena se plimba cu pasii mici prin cimitir uitandu0se cand in stanga cand in dreapta. Era foarte agitata , nu din cauza ca se afla intr-un cimitir.. doar ca asa se simtea atunci. Se aseza pe o piatra funerara uitandu-se in jur.
Sus In jos
https://burning-love.forumgratuit.ro
Mikka
Member
Member
Mikka

MesajSubiect: Re: ..........................   .......................... EmptyMar Oct 27, 2009 10:20 pm

L-am observat pe Deniss mergand usor debusolat.. Cateva momente mai tarziu am vazut=o si pe Selena..
-Populat loc..Imi zic eu in soapta. Hei! Am strigat eu facandu-le cu mana.
Sus In jos
Deniss
Active Member
Active Member
Deniss

MesajSubiect: Re: ..........................   .......................... EmptyMier Oct 28, 2009 1:13 am

Am auzit vocea lui Mikka, care m-a inviorat pe moment. Am salutat-o gesticuland cu mana, apoi am continuat sa caut mormantul bunicii.
Sus In jos
Mikka
Member
Member
Mikka

MesajSubiect: Re: ..........................   .......................... EmptyVin Oct 30, 2009 3:13 am

M-am apropiat de baiat..
-Hei.. Ce faci pe aici? L-am intrebat eu destul de incet..
Sus In jos
Deniss
Active Member
Active Member
Deniss

MesajSubiect: Re: ..........................   .......................... EmptyDum Noi 01, 2009 5:46 pm

-Hey...am spus ciufuliand-o usor pe cap...
-Pey...azi e ziua bunicii, adica a fost i-am spus uitandu-ma imprejur. I-am cumparat florile preferate, doar ca acum nu ii gasesc morman-. Aha! Te-am gasit...am spus in soapta.
Sus In jos
Mikka
Member
Member
Mikka

MesajSubiect: Re: ..........................   .......................... EmptyDum Noi 01, 2009 9:26 pm

-Cam in aceeasi situatie sunt si eu.. i-am spus uitandu-ma in jos..
-Ah te-am gasit!
Am tresarit putin dupa care l-am urmat..
-Asta e bunica ta? L-am intrebat eu aratand cu degetul spre o poza mica de pe cruce.
Sus In jos
Deniss
Active Member
Active Member
Deniss

MesajSubiect: Re: ..........................   .......................... EmptyLun Noi 02, 2009 2:15 am

-Mda...am spus asezand florile pe mormant si spunand rapid o rugaciune. Apoi am inceput sa chicotesc.
-Bunicameu zicea ca era cea mai frumoasa pe timpul ei si ca agata baietii cat ai spune peste.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ..........................   .......................... Empty

Sus In jos

..........................
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Burning Love :: In afara orasului :: Cimitirul-
Mergi direct la: